sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Joulumyyjäisistä joulumieltä

Vaikka meillä harrastetaankin leivontaa, haluan silti käydä joka joulu ostamassa kuivakakun joulumyyjäisistä. Näin pääsen testaamaan uusia makuja ja tekemisen vaivaltakin säästyn :) Muutenkin joulumyyjäiset ovat täynnä kaikkea kivaa ja jos ei kotiinviemiseksi tule tavaraa, niin ainakin ideoita tai hyvää joulumieltä.


Lapseni aloitti tänä syksynä lukion ja lukiossa NY-kurssin (Nuori Yrittäjä). Nuorilla Yrittäjillä oli myyjäisissä oma pöytä, jossa he myivät tuotteitaan. Lapseni mm. suunnittelee yrityksille logoja, tarjoaa muitakin graaffisen suunnittelun palveluja, suunnittelee mm. kortteja ja kalentereita sekä tekee taidetta.
8 kommenttia:

 1. Joulumyyjäisissä olisi kiva käydä. Mulle ei ole vielä tullut yhtään joulutunnelmaa. Sitä odotellaan.. Mukavaa adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on alkanut vähän jo joulumieli kutkutella. Töissä on suunniteltu lasten joulujuttuja ja joulumyyjäiset on kiva tapa aloittaa joulufiilistely.

   Poista
 2. Iloisen näköistä porukkaa jokaisessa kuvassa, hyvä mieli tarttuu. Noi tyttäresi kalenterikuvat näyttävät ihanilta. Yritin tihrustaa niitä tarkemmin. Mukavaa alkavaa vikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloista oli porukka :) Jos facebookia käytät, täältä löytyy myös noita kuvia lapsukaisen jutuista https://www.facebook.com/artanddesignbyalex/

   Hauskaa joulunodotusta sinulle :)

   Poista
 3. Myyjäiset ovat tosi kivoja ja yritän aina ostaa jotakin että saisivat myös myyjät iloa. Kauniita töitä!

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia. :) Onhan niissä myyjäisissä oma tunnelmansa. Itse odotan joulumarkkinoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläpäin ei ole joulumarkkinoita, mutta kiva ois käydä

   Poista