keskiviikko 10. elokuuta 2016

Uutta ilmettä eteiseen

70-luvun talomme saa pikkuhiljaa kasvojen kohotusta ja tänä kesänä käsittelyyn pääsi eteinen. Vessa on vielä vaiheessa ja toivottavasti valmis viikon sisään.

Eteisestä lähti vaihtoon vanhat 1970-luvun ovet, katto ja seinäpinnat.

Eniten eteisessä itseäni häiritsi seinä, jossa oli lista ja puolitapetti. Ennen-kuvat pääsivät unohtumaan, mutta vanhasta joulukuvasta pääsee jonkinmoiseen käsitykseen alkuperäisestä:


Siis kääk!! Toinen ärsytyksen kohde oli alkuperäiset väliovet, jotka olemme yrittäneet maalata valkoisiksi. Jostain syystä maalin läpi puski koko ajan jotain epämääräistä ainetta tehden ovista likaisen näköiset. No, nyt on uudet ovet :)

Tässä vaihekuvia ja valmista:

6 kommenttia:

 1. Iso muutos ja ihana tapetti<3 Maali olisi tarttunut oviin, jos olisitte käyttäneet pohjamaalina tartuntapintamaalia. Sen nimi on Otex tms.

  Me, muuten aiomme pitää puuovemme, mutta kannoimme niistä puolet varastoon, että saimme lisää ilmavuutta, tilaa on kyllä kahdelle liikaakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, eipä se haittaa, vaikka ovet "joutuikin" uusimaan, sillä kun vierekkäisillä seinillä on ovet, ne ovat vuosien saatossa paukkuneet monta kertaa yhteen ja vanhoissa ovissa oli jo reiät toisen oven kädensijoista. Mutta tuo on hyvä tietää tulevaisuutta varten, että muitakin keinoja on:)

   Poista
 2. Niinhän siinä aina käy että ennen kuvat jäävät ottamatta. Ainakin itellä. :)
  Muutos parempaan on huomattavan suuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin kävi meneillään olevan vessaremontin suhteen. Muistin kuvat, kun paljon oli jo purettu :)

   Poista