torstai 23. kesäkuuta 2016

Solo by Sokos Hotels - Torni Tampere

Tampereen reissulla yövyimme mieheni kanssa kaksi yötä Tornissa. Hotelli oli viihtyisä, siisti, rauhallinen ja meidät otettiin todella ystävällisesti vastaan.

Hotellihuoneissa ja muissa hotellin tiloissa oli taidetta, jotka halutessaan pystyi ostamaan. Tämä teos löytyi meidän huoneestamme.

Meidän huoneemme oli 15. kerroksessa ja näkymät ikkunasta olivat mukavat.Aamupala oli monipuolinen ja laadukas. Toisena aamuna saimme kahvin pöytään, mutta toisena aamuna kahvi oli itsepalveluna (asiakkaita oli enemmän) ja jouduimme odottelemaan lautasten kanssa istumaan pääsyä.25. kerroksessa sijaitsi Moro Sky Bar, josta pääsi ihastelemaan Tamperetta.Kokonaisuudessaan hotelli oli ilahduttava kokemus, jota voin suositella. Ainoan pettymyksen koimme tuloiltana, jolloin tilasimme huoneeseen ruokaa. Grill It!:n hampurilainen, jonka tilasimme mediumina, tuli kuivan kypsän palaneena rasvassa roiskittuna. Eikä possukaan kuivan risoton kera ilahduttanut. Alkupala oli onneksi herkullinen, joten saimme jotain syödäksemme. Koska tilasimme ruuan huoneeseen, ei sen palauttaminen/reklamointi tuntunut mahdolliselta.
2 kommenttia:

  1. Mä en varmaan ymmärrä taidetta, mutta ennemmin laitan seinälle lasten piirustuksia kuin tuon tuossa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanotaan näin diplomaattisesti, että eipä tullut ostettua kyseistä teosta ;)

      Poista