torstai 9. kesäkuuta 2016

Myrsky ei haittaa, kun yllätys odottaa :)

Palasimme tänään kotiin vajaan viikon reissulta. Insta ja face olivat täynnä tuttavien kuvia siitä, mikä kotona odottaa: kylmää, lunta, myrskyn katkomia puita jne. Eilinen myrsky oli riepotellut kylää pahemman kerran ja kaiken kukkuraksi luntakin oli satanut niin, että Ylläksellä pääsi tänään hiihtämään. Mutta sen verran iloinen yllätys odotti postilaatikossa, ettei jaksanut välittää siitä, mitä ulkona oli. Herkkuvaihdon paketti oli saapunut perille (hih).

Ja mikä yllätys paketissa odotti. Vau! Sisältö oli niin mua ja kaiken kruunasi upeat salmiakkiservetit. Iso kiitos ja halaus Redroselle! Aivan kuin tuntisit mut :D, sillä niin osui sisältö nappiin.


Ja tämä kaikkihan ei onnistuis, jos ei ois olemassa iki-ihanaa Minttua, joka viitsii nähdä suurta vaivaa ja järkätä nämä vaihdot. Siis myös Mintulle suuri kiitos ja halaus :)

9 kommenttia:

 1. No siinä on salmiakkia nyt monessa muodossa ja jokalähtöön. :)Salmiakkikahvia ei taida vielä olla olemassa. Ei vitsit, miulla on vielä maistamatta tuo hopea toffee purkka. Täytyy lisätä ostoslistalle.
  Kiitos, olen otettu ja iloinen kun pystyn tällä vaihdolla ilahduttamaan sinua ja muitakin mukana olleita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullaki on ollut tuo purkka vielä kokematta ja monet kerrat oon meinannut ostaa. Nyt pääsen testaan ☺

   Poista
 2. Vai että herkkuvaihtoa! Vau! Minulla pitäisi olla herkkupoistoa...

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että ilahdutin. Itse olen kova salmiakin ystävä ja kun en muuta keksinyt niin sopivasti nuo serverit osuivat kaupassa silmään =D Itse ostin samalla itselle tuota purkkaa ja on kyllä hyvää :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa purkassa on erityisen hyvää se, että yksi pala riittää (tavallisesti otan 2-3 palaa) ja maku kestää senkin jälkeen suussa, vaikka purkan on ottanut pois.

   Poista
 4. Hei! Haluaisitko käydä jättämässä vielä pienen palautteen http://minttu-mietteet.blogspot.fi/2016/06/kevaan-herkkuvaihdon-yhteenveto.html
  Kiitos, ja mukavaa kesää!

  VastaaPoista
 5. Ihanan paketin olet kyllä sinäkin saanut!! :) Herkkuvaihto on hauska piristys aina arjen keskelle.
  Mukavaa heinäkuun alkua sinne!!

  VastaaPoista