maanantai 23. maaliskuuta 2015

Paketit ei tule perille. Nyt meni hermot!!

Paikallisessa postin jakelukeskuksessa on ollut ongelmia pakettien kanssa jo pitkään. Vuoden päivät ainakin on jatkunut sitä, ettei paketeista irroteta saapumisilmoituksia aina ja sehän tarkoittaa sitä, ettei itselle tule ilmoitusta eikä pakettia osaa noutaa. Osa paketeista on ehtinyt jo lähtä lähettäjälle takaisin, kun pakettien perään alkaa kysellä. Koska harrastan nettikilpailuja ja paketteja tulee niinkin, etten aina tiedä niiden tulosta, jää tuollaiset paketit väliin saamatta. Postin valtakunnalliseen asiakaspalveluun (koska suoraanhan ei lähipostin lajitteluun/jakeluun voi palautetta antaa) olen palautetta antanut useita kertoja ja saan sieltä pahoitteluja ja lupauksia asioiden muuttumiseen. Mutta eivät asiat ole muuttuneet. Onko tosi, että asiakkaan velvollisuuksiin kuuluu soitella paketin lähettäviin yrityksiin ja kysellä, milloin ovat lähettäneet ja olisiko heillä mahdollisesti lähetyskoodi tallella vai onko paketti jo ehtinyt palautua heille takaisin? Ja toisekseen, en omista selvännäkijän kykyjä, jotta voisin/osaisin aina kyselläkään pakettien perään, joiden tulosta minulla ei ole ollut edes tietoa. Kääk!! Tässä tämän päivän purkaus. Jatketaan eteenpäin iloisemmin mielin :)

Kuvassa päivän onnekas paketti, joka pelastettiin viime hetkellä. Onneksi satuimme kyselemään lähettäjältä, onko paketti jo matkalla. Paketti oli kuun alusta jo maannut postin toimipisteessä ja olisi lähtenyt huomenna paluumatkalle. Ja huomio: saapumisilmoitus on vielä paketissa kiinni!!


4 kommenttia:

 1. Törkeää toimintaa postilta.Palvelu siellä muutenki huonontunu koko ajan ja hinnat vaan nousee.Vaikea tosiaan noutaa jos ei tiedä koko pakettia odottaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuli taas viestiä, jossa luvattiin uudelleen tarkentaa lähijakeluun, kuinka pakettien kanssa toimitaan. Toivottavasti auttaa :)

   Poista
 2. Mä olen ihmetellyt sitä, että kun tilaa matkahuollon kautta ja pitäisi tulla tekstari kun paketti on noudettavissa, ei se koskaan tule. Pitää kokoajan seurata matkahuollon seurantaa ja olla oikeaan aikaan hollilla. Ärsyttävää!! Ei voi enää luottaa postiin, eikä mihinkään muuhunkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitten vielä hinnat nousee koko ajan.

   Poista