sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Niin lämmintä, mutta niin kylmää... Päivä Levillä

Eilisen päivän paistoin ihana aurinko, joka lämmitti hetkittäin. Mutta pakkanen ja tuuli vei kaiken halun lähteä nauttimaan auringosta ulos. Niinpä kävimmekin katselemassa turistien touhuja Levillä enimmäkseen lasin läpi :)


Seurasimme pitkään, kun vähäisen hiihtotaidon omistava auttoi kanssaveljeään oppimaan hiihdon jaloa taitoa.
 Lunta vielä riittää monillekin hiihtoretkille. Toivotaan vain, että pakkaset hellittäisivät.6 kommenttia:

 1. Täällä riesana lähinnä katupöly ja hiekka kun kaikkea ei viel ole puunattu.Onneksi muuten sulasi lumet pois =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä ei lumi lopu ennen kesää. Välillä kaipaan kotiseutujani, jossa kevät oli kasvun aikaa, ei lumen ja pakkasen aikaa.

   Poista
  2. Mieki oon kärsiny ihan tarpeeksi noista pakkasista ja lumista oonhan lähtösin sieltä lapista.Nyt kuitenki 12v menossa täällä hesassa =)

   Poista
 2. Aloin oikein miettimään, että onko me opetettu omia lapsia hiihtämään? Minusta tuntuu, että ns. mallioppivat vanhemmilta ja sisaruksilta. Mäkilaskua vuokraemäntä opetti suksilla minulle jotain 4- vuotiaana. Pitää mennä kyykkyyn ja laittaa sauvat sivulle vartalon myötäisesti. Aikuisena varmaan paljon haastavampi oppia. Lasketella en osaa, enkä edes halua. Vauhdin hurma ei oo mua varten. Meillä odotellaan jo leskenlehtiä täällä Hämeenlinnassa. Lunta on enää laikuissa siellä täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hiihtäminen on meillä suomalaisilla niin arkipäivää, että harva pääsee ohittamaan sen oppimatta. Sitä ei aina muista, ettei lunta "kasva" joka maailman kolkassa ja jollekin hiihto voi olla eksoottinen kokemus.

   Poista