keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Meidän perheen juhannusperinteet

Juhannus on merkinnyt meille jo pitkään samaa kuin remontti. Nykyisen kotimmekin ostimme juhannusviikolla, joten jo ensimmäinen oman kodin juhannus vietettiin vasara ja sorkkarauta heiluen. Tämä vuonna remonttikohteeksi päätyi keittiö, jonka kalusteet ovat alkuperäiset 1970-luvulta. Kun muutimme, kaapinovet saivat uuden maalin, mutta nyt tuo "laastarointi" sai riittää.

Tarina alkoi viime viikolla Oulun lomareissulla, jonka aikana hankimme tapetit Oulusta, kattolevyt Kemistä ja keittiöhilpettä Haaparannan Ikeasta (Ikean keittiö on tilattu netistä ja pitäisi tulla tänään). 

Kotimatka autossa oli erittäin tiivistunnelmainen :D


Tältä keittiö näytti vielä viime viikolla:Ja tässä tämän viikon saldoa (kuvat saattavat aiheuttaa pahoinvointia :D ):Vanhaa on purettu urakalla ja jotain uutta on jo saatukin. Eilen katto kaunistui ja vanha levytys sai uuden "kuorrutteen".


2 kommenttia:

  1. Oi miten kuulostaa tutulle! Meilläkin on kolme edellistä juhannusta ja oikeastaan koko kesää mennyt vanhoja rakenteita purkaen ja uutta tilalle laittaen.NYT on ensimmäinen kesä tässä talossa että ei tarvihe rehkiä hengityssuojaimen kanssa vaan tehdään pelkkää uutta... Ah.

    VastaaPoista