perjantai 3. tammikuuta 2014

Soo, soo sokeri

Olen sokeriholista! Sokeri pitää minut kasassa. Kun väsyttää --> syön makeaa; kun on kivaa --> syön makeaa; kun potuttaa --> syön makeaa jne.

Nyt päätin lähteä kokeilemaan rajojani ja sain perheenikin ylipuhuttua mukaan Vähäsokeriseen Tammikuuhun 2014. Olemme perheen kesken tehneet sotasuunnitelmaa ja miettineet, mikä kaikki on NO!-listalla. Yllättävän paljon on herkkuja, mitä EI sallita koko tammikuuna :( Tänään, kun kävin kaupassa, tuntui, että hyllyillä on enimmäkseen vain näitä herkkuja. Pitää saada vissiinkin hieman ajattelutapaa muutettua ja lähteä eri asenteella seuraavalla muonanhakuretkelle.

Siis NO NO:


 

Ja tilalle...

 
 Höh :(

4 kommenttia:

 1. Hurrrjasti tsemppiä!!!! (Piilottaa puoliksi syödyn suklaalevyn selkänsä taakse...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah suklaata :) Alko jo kuola valumaan :D

   Poista
 2. Zemppiä! Alku on aina hankalaa, mutta kyllä se sitten siitä lähtee etenemään. Itse olen huomannut, että se auttaa kun syö pieniä aterioita pitkin päivää aina 2-3 tunnin välein: ei iske makean himo. silloin tällöin se vierailee, mut sitten otan jonkun kirjan tai katon yle areenasta jotain sarjaa ja unohdan koko jutun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun on kuukausi taaplattu ilman lisäsokereita, niin täytynee tunnustaa, etteipä tee kovasti mielikään :) Ja huomasin, että porkkana toimii hätäkeinona himoihin.

   Poista