perjantai 3. tammikuuta 2014

Soo, soo sokeri

Olen sokeriholista! Sokeri pitää minut kasassa. Kun väsyttää --> syön makeaa; kun on kivaa --> syön makeaa; kun potuttaa --> syön makeaa jne.

Nyt päätin lähteä kokeilemaan rajojani ja sain perheenikin ylipuhuttua mukaan Vähäsokeriseen Tammikuuhun 2014. Olemme perheen kesken tehneet sotasuunnitelmaa ja miettineet, mikä kaikki on NO!-listalla. Yllättävän paljon on herkkuja, mitä EI sallita koko tammikuuna :( Tänään, kun kävin kaupassa, tuntui, että hyllyillä on enimmäkseen vain näitä herkkuja. Pitää saada vissiinkin hieman ajattelutapaa muutettua ja lähteä eri asenteella seuraavalla muonanhakuretkelle.

Siis NO NO:


 

Ja tilalle...

 
 Höh :(

4 kommenttia:

 1. Hurrrjasti tsemppiä!!!! (Piilottaa puoliksi syödyn suklaalevyn selkänsä taakse...)

  VastaaPoista
 2. Zemppiä! Alku on aina hankalaa, mutta kyllä se sitten siitä lähtee etenemään. Itse olen huomannut, että se auttaa kun syö pieniä aterioita pitkin päivää aina 2-3 tunnin välein: ei iske makean himo. silloin tällöin se vierailee, mut sitten otan jonkun kirjan tai katon yle areenasta jotain sarjaa ja unohdan koko jutun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun on kuukausi taaplattu ilman lisäsokereita, niin täytynee tunnustaa, etteipä tee kovasti mielikään :) Ja huomasin, että porkkana toimii hätäkeinona himoihin.

   Poista