maanantai 27. elokuuta 2012

Syksy toi uudet haasteet

Aloitin varsinaisen työurani 2003 ja olen ollut koko tämän ajan samassa päiväkodissa opettajana. Vuosi sitten aloin kypsytellä ajatusta siirtymisestä tänä vuonna valmistuvaan päiväkotiin. Jotenkin alkoi tulla tarve uusille tuulille ja haasteille. Kevään vaihtuessa kesään sain vihdoin kuulla, että siirtyminen onnistuu. Päiväkoti avautui heinäkuun puolivälissä ja minä siirryin sinne elokuun alusta. Mitä muutos toi tullessaan?


Asia, joka minua jännittää kovasti vähän autoa ajavana: talviaamuisin auraamaton tie, joka on sekä mutkainen että kapea. Työmatkani kasvoi yhdestä kilometristä 35 kilometriin.

Uusi päiväkotikin (kylällä on ollut aiemmin vain ryhmis) on vielä aika haasteellinen työpaikka, koska emme ole saaneet kaikkia huonekaluja ja siten ei tavaroita olla päästy kunnolla purkamaan. Mutta se on vain pieni hidaste.

Tähän mennessä työmatka on ollut mukava purkuhetki kaikenlaisille tunteille (ja niitä minulla riittää joka lähtöön :D) ja musiikin nautiskeluhetki.

2 kommenttia:

  1. Voi tavaton kyllä tuo talvikeli varmaan jännittää työmatkalla. On se harmi kun työ muuttuu niin kauas ja se on tärkeä asia elämässä. Me käymme kerran kesässä pohjoisessa ja ensiviikolla ollan menossa taas Norjaan Mammergergiin käymään ja muuallekkiin tietysti. Hyvää viikkoa

    VastaaPoista