lauantai 26. toukokuuta 2012

Pohjanhovi, Rovaniemi

Taas on tullut reissattua ja vietettyä pari päivää hotellielämää. Tällä kertaa käväisin neuvottelupäivillä Rovaniemellä ja yövyin hotelli Rantasipi Pohjanhovissa.


Hotelli sijaitsee Rovaniemen keskustassa lähellä kävelykadun päätä ja sieltä on helppo kulkea mm. keskustan liikkeisiin.

Tässä kuva hotellihuoneen ikkunasta, josta voi tarkkasilmäinen nähdä, ettei sää ollut mitä parhain tuona päivänä. Mutta enpä antanut vesisateen pilata suunnitelmia, vaan lähdin vettä pelkäämättömänä kauppoihin kiertelemään :)

Sitten hotellista: 

AAMIAINEN

Tyypillinen hotelliaamiainen eli ihan ok!

LOUNAS JA PÄIVÄLLINEN

Buffet-ruoka hotellissa oli erittäin hyvää. Vaihtoehtoja oli sekä lounaalla että päivällisellä kolme, salaattipöytä oli runsas ja hyvälaatuinen sekä jälkiruokaa oli useita vaihtoehtoja. Joka aterialla löytyi itseäni miellyttäviä ruokia runsaasti, mikä on tällaiselle nirsoilijalle luxusta. Ruoka ansaitsee ehdottomasti täyden KYMPIN!

HUONEHuone oli viihtyisä ja sinne oli ripoteltu elementtejä lapista. Huoneen ainoana miinuksena oli käytävästä kuuluvat äänet. Ovi päästi käytävältä kaikki suhteellisen pienetkin äänet läpi huoneeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti