sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Hyvää äitienpäivää äideille Ruotsissa ja arvonnan tuloksia

Tänään vietetään Ruotsissa äitienpäivää. Mekin kävimme lenkin naapurimaassa juhlistamassa äitiäni äitienpäivän ja siskontyttöä syntymäpäivien merkeissä sekä tietenkin shoppailemassa Gällivaressa. Mutta siitä reissusta huomenna enemmän. Laitan kuitenkin jo pari kuvaa esille pidentääkseni jännitystä arvonnan suhteen :D

Äitini ja siskonpoika Joel

 Gällivare lähestyy


Ja sitten arvontaan:
 

 Arvontaan osallistui yhteensä 26 henkilöä 52 arvalla. Onnettarena toimi mieheni ja hän poimi seuraavat voittajat:

Hei, yhdellä arvalla mukaan ja mieluisampi kirja olisi Vanhasta uutta. Mummulassani alkoi tienvierustan pieni peltotilkku ihan vain eräänä kesänä ykskaksyllättäen muuttua niityksi. Mullan suojista ilmestyivät kaikki tutut niittykasvit ja meille harvinaisemmista ainakin peuran- ja kurjenkelloa. Meistä se oli aika merkillistä. :)

Hei Henna!
Tervehdys täältä Pohjois-Savosta. Jostakin linkin kautta tänne tupsahdin, kun selailin puutarhablogeja. Joka kevät se tauti iskee, että pihamaalle olisi saatava jotakin uutta lähinnä koristepensaita. Yksi perennapenkki minulla on mutta se on etäkodin pihassa. Asun omakotitalossa ja piha on suuri ja se on hepoin hoitaa ruohikkona ja tietenkin siellä kasvaa puita: koivuja, pari vaahteraa, orapihlajapuita, marja-aroniat, syreenit (unkarin ja isabella), lumipallot, timanttituija, terijoen salavat, juhannusruusut 2 kpl. En enää jaksa kasvimaata hoitaa, se kuului nuoruuteen :).
No ehkä pidän erikoisena sitä, että pari vuotta sitten sain peräti kurpitsasatoa (ei kesäkurpitsaa vaan sitä isoa). Penkkiä lannoitettiin fasaaninkakalla (meillä oli fasaanitarha etäkodissa) ja sen avulla kurpitsat paisuivat vallan isoiksi.
Kolmella olen mukana ja puutarhakirja olisi mieleen mutta toinenkin kirja käy.
Mukavia toukokuun päiviä sinulle ja perheellesi.

 Ja molemmat saavat toivomansa kirjat :D

2 kommenttia:

  1. Olipa mukava yllätys! Laitan sinulle heti osoitetietoni niin ehkäpä kirjasta löytyy vinkkejä vielä tälle kesälle.

    VastaaPoista
  2. Hih, olipas kiva uutinen, eikä tarvinnut kirjoistakaan taistella! :D Kiitos!

    VastaaPoista