lauantai 7. huhtikuuta 2012

Missä meidän pääsiäinen?

Tänä vuonna pääsiäinen pääsi jotenkin yllättämään. Ehkä osasyyllinen oli flunssa, joka vei ajatuksia toiseen suuntaan. Eilen oikein säikähdin, kun istuin hiljaisessa talossa (muut olivat ulkona; mies lumitöissä ja tytär hakemassa virvontavitsoja), että joko se tosiaan on pääsiäinen ja eihän meillä näy mitään merkkejä siitä. Tänä vuonna pääsiäistekstiilit jäivät kaapiin eikä koristeetkaan olleet pompanneet esiin laatikon kätköistä. Eikö meillä siis ole pääsiäistä ollenkaan??? Hädissäni etsin pääsiäiskoristelaatikon ja asettelin muutamia merkkejä pääsiäisestä esiin. Täytyyhän jo tyttären takia pääsiäinen jotenkin näkyä kotona. Ei silti, etteikö hänellä jo juhlafiilis olisi. Hän lähtee tänään virpomaan ystävänsä kanssa kylille.

Nyt aamusella päätin lähteä kiertämään kotia ja etsimään merkkejä pääsiäisestä (enimmäkseen niitä, jotka eilen hädissäni esille laitoin :D) ja tässä tulos:

 Mies toi eilen tulppaaneja kaupasta.

 Tyttö löysi sohvapöydän laatikosta viime vuonna sinne jääneet tipuset ja laittoi ne isänsä kanssa keittiön verhotankoon roikkumaan.

 Löysin pääsiäislaatikosta purkin pienille suklaamunille, jotka odottavat virpojia.

 Askartelimme koko perheen voimin virvontavitsoja tämän päivän "keikkaa" varten.


 Tyttären joskus vuosien saatossa askartelema kana pääsi hyllylle pullojen viereen.


Pentikin muna sai kanan viereensä.

1 kommentti:

  1. Kivastihan se pääsiäistunnelma tuli noilla kauniilla esineillä. Itsellä ei ole kuin kana ja kukko sohvapöydällä, ei viitsi laittaa kun siipan kanssa ollaan kahestaan:)

    VastaaPoista