sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Lomasuunnitteluja

Alkaa olla se aika vuodesta, jolloin pitäisi anoa ensi kesän lomat. Vuoden mittaan on tullut erinäisiä ajatuksia siitä, miten loman viettäisi. Suunnitelmat ovat muuttuneet jo useita kertoa ja tuntuu, että jotain pitäisi jo saada päätettyä, sillä se vaikuttaa mahdolliseen loma-ajankohtaan.

Viime kesänä lomailimme Pohjois-Italiassa, Garda-järven rannalla ja päivä Veronassa. Jotenkin sydämeni jäi sinne. Kirjoittelin tänään tuttavani kanssa, joka on tällä hetkellä Veronassa käymässä. Siellä on lämmintä 20 astetta ja kun miettii, että perjantaiaamuna lähdin töihin -20 asteen pakkasessa, ajatus äkkilähdöstä Italiaan houkuttaa kummasti. Mutta miksi sydämeni jäi Italiaan? Ehkä seuraavat kuvat jotain kertovat:


En tiedä, riittävätkö rahat tänä vuonna vielä uuteen Italian matkaan, mutta ehkä ensi vuonna sitten. Italia tunnetaan kalliina maana, jossa saa pelätä taskuvarkaita yms., mutta pohjoisessa ei näitä haittapuolia ole. Hintataso oli aivan kohtuullinen ja ympäristö hyvin rauhallinen:D

5 kommenttia:

 1. Me ollaan joskus harkittu Gardajärveä lomakohteeksi, mutta olen kuullut siitä kahdenlaisia mielipiteitä, näitä positiivisa, mutta myös negatiivisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän loma oli kyllä kaikin puolin täydellinen, ettei voi valittaa mistään. Mutta onhan järven rannalla useita kyliä ja me tutustuttiin vain kahteen niistä.

   Poista
 2. Voi että, iskipä kunnolla ikävä ihanaan Italiaan. vuosi sitten tuli kesällä vietettyä viikko Gardajärvellä, Venetsiassa ja Milanossa. Voi että, varsinkin Gardajärven Riva ja Limone jäivät mieleen niin että ehdottomasti pitää mennä joku kerta uudellee pitemmäksi aikaa :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja varmasti ihana reissu. Olen haaveillut jos joskus pääsis käymään Venetsiassa:)

  VastaaPoista